Michel van Gansewinkel

Michel van Gansewinkel is diverse jaren terug afgestudeerd aan de toenmalige Sociale Academie Den Elzent in Eindhoven, richting Personeelswerk en aansluitend  daarop  in Tilburg voor de  MO opleiding Sociale Pedagogiek. Daarnaast heeft hij zich bij voortduring verder bekwaamd en gespecialiseerd via vele korte of langdurige cursussen en/of  leergangen in arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht (Nederland en Belgie), strategisch Hr management, verzuimmanagement, kwaliteitsontwikkeling etc.

Door zijn langjarige ervaring als Hoofd P&O/HR, vooral bij grotere  ondernemingen, als adviseur voor het MKB in diverse personele kwesties, als directeur van een arbodienst en als lid van diverse landelijke adviescommissies in zijn vakgebied, is Michel te kwalificeren als een zeer all-round P&O man, kort gezegd een vakman op het gebied van instroom, doorstoom en uitstroom bij organisaties. In zijn loopbaan heeft hij essentiële rollen vervuld bij zowel sterke groei van ondernemingen (werving en selectie, organisatieontwikkeling etc.), als bij noodzakelijke forse afbouw en/of reorganisaties (grote en kleine ontslagrondes, gehele of gedeeltelijke sluitingen, Sociaal Plan etc.).

Michel is vooral te kwalificeren als een rustig en evenwichtig persoon, die ook in moeilijke situaties rust en overzicht behoudt en vooral consensus en het overleg zoekt in eventuele probleemkwesties. Waar nodig en gepast kan hij ook heel duidelijk en direct zijn, recht op het doel af, als dit nodig is voor de situatie en in het belang van de organisatie als geheel.

Na zijn pensionering in 2012 als Hoofd P&O van de Xidoor Group in Someren (o.a. Berkvens, Svedex, Limburgia,  Bodo’r, met in totaal ongeveer 750 medewerkers in binnen-en buitenland) is Michel op verzoek kleinere ondernemingen, maar ook particulieren, blijven adviseren en ondersteunen vanuit  zijn vakgebied en specialisme.

Diverse plaatselijke verenigingen, maar ook regionale organisaties, hebben Michel leren ervaren als een enthousiast en sterk betrokken bestuurslid (vz./secr.) , dat anderen meeneemt in groei en kwaliteitsverbetering in brede zin.

Iets over Michel zijn vrije tijdsbesteding: er voor het gezin zijn, toch volharden in fitnesstrainingen, lezen ( niet alleen vakliteratuur), computeren en zoeken naar gezelligheid. De combinatie Michel met voor hem een Erdinger large en goed gezelschap, staat garant voor goei zin met veel sfeer om hem heen.Wie zijn we?

Carfon_151024__RVN1937_bewerkt.jpg Fons van Gils
Tel. 06-53790616
fons@carfon.nl


Lees meer
 
Carfon_151024__RVN1922_bewerkt_klein_.jpg Michel van Gansewinkel
Tel. 06-52010392


Lees meer
 

Contact

Carfon Personeelsadviseurs B.V.
Oranje Nassaulaan 13a
6026 BW Maarheeze
T. +31 495 595291
F. +31 495 588291

Wij ontvangen enkel bezoek volgens afspraak; neem gerust contact met ons op. De Carfon Groep is een dienst-verlenend bedrijf, wat 24/7 bereikbaar is.